Folkhögskola ?!

Fick tråkiga besked idag. en ansökan till ett jobb, nopp. Och min anmälan till högskolan hade ej behörighet.. Man måste ha G i 90 % av kurserna och jag har 4 IG , så det sket sig jue. Jag har verkligen ingen framförhållning what so ever.

Tror jag ska söka till folkhögskolan ( i Västerås,sjövik eller tärna) , nu är det väl försent antar jag så får söka till januari... Tror det blir den allmänna linjen. Men måste prata med någon yrkesvägledare för det känns som en stor fet djungel det här med att fatta allting.

Hatar att tänka på mina betyg får sån himla ångest. Det enda året som det gått bra för mig är det här , mitt sista år. Det var under mitt sista år som jag verkligen fick upp ögonen och insåg hur viktigt betygen faktiskt är. Och jag fick någr VG faktiskt, inte många men några. Tills skillnad mot mina typ 5 IG jag fick i 2:an när jag va så himla skoltrött och skolkade så jäkla mycket. Det var det som gjorde att mina betyg vart som dom vart. Jag vet att jag kan bättre och att jag inte är en blåst blondin det är det som är och känns så jäkla irriterande. Om jag hade ansträngt mig lite . och onte varit så jäkla lat.



Har du läst på folkhögskola eller ska/vill du ?



H E L P !

who let the dogs out - me

Idag har jag varit hundvakt åt två stycken. Fick ju inge sommarjobb så nu e jag fast med dom. Sen har jag också varit och handlat en snabbis med mami och kollat på massa tv ! älskar det dära programmet "mamas boys" haha, de eju helt stört ! -speciellt en av morsorna e helt wackooo. underhållande.

Träffade ockå älskade B. Det var ett tag nu så de va dajligt å se henne igen =)



Gastan :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0