klockren


what the f*** is wrong with me?!


Måndag




fan vad tragiskt.

ny mobil

för er som följer mitt lilla problem med mobiler...

 så har jag nu lite smaskig uppdate för er. Jag har en Sony nu och inte en nokia thank good ! :D Den ballar ur ibland men annars e de inge fel på den , det är hubbies gammla som jag fått låna nu. Får vi se om pappa köper en ny billig åt mig i kina ?! :P

To be continued....l



Sony´s back! G900

okej nu e de mkt videos här men det kan inte hjälpas !

THIS IS HOT ;)

Jamie e så het juee


OMFG!


Gud vilka otroligt viga och starka små killar ! shiet ! Det blir nästan obehagligt att titta på , känns som att dom ska gå av nästan jue





MAn kan ju inte låta bli att gråta när manser detta ! så hiiiimla fiiint !

my new love( efter Iphone såklart)...

So.. Hela dagen idag har jag suttit på nätet och kollat in mobiler och hittat min nya dröm telefon ! Efter en IPHONE <3 så skulle jag jättegärna inte tack nej till en Sony Ericsson Xperia ! Vi håller oss till Sony ericsson , dom är bäst! Men det enda som suger är såklart priset.



Men visst fan är den SNYGG YUMMIE!


oh by the way...

... En riktigt hemskt sak har hänt mig.  om ni inte orkar läsa hela historian så just skipp it.

>>J ag var på 25 års kalas i helgen , so far so good riigth. Men det regnade ju så jäkla mkt och min mobil råkade av misstag hamna i vatten . AAAAH. Torkade fort av den och kollade så den funkade.
Men nej det gjorde den ju såklart inte  . AAHHH ! Starta om den och allt, (Den höll på och cp:A sog galet) sen tog jag ur allt och la in den ( japp, vi satt ute hela kvällen) så den skulle få torka. men eftersom jag starta den en gång direkt efter jag typ hittat den i regnet så kan det ha blivit kortslutningen någonstans i mobilen så den e pajjad. AAAHHH.

Det är verkligen nu man uppskattar en riktigt fin mobil som en Walkman W890i . - WALKMAN FÖR GUDS SKULL !





ja, den har typ hamnat i regn så den e väl typ fuktskadan i guess ;( så nu har jag en gammal nokia, det kan fan inte bli värra, nokia HALLÅ
.


Ouch

Har varit till tandläkarn idag. Skulle göra en rotfyllning, yummie låte lika najs som det é, verkligen.

Tog väl 1 timme, fick en stor jäkla duk över halva ansiktet, panik där typ, sen hade hon i någt med sprutan(!) och så ila de till som i helvete  aaaaajj, skitläskigt, så hon spruta in bedövning - AJ- så nu sitter jag här med tandvärk - igen- .

Kollade  nyss klart på The Real world CANCUUUUN ! Diggar grupppen LMFAO ;D (Y)

I am not a whore

Sometimes, I just wanna dance
Girl I know yah like my style
But get your hand outta my pants

Let´s make a toast

Just nu känner jag mig glád . tror jag.  Jonas har vart borta titt som tätt helöa kvällen, och jag har kännt mig ensam så in i tusan. Känner att jag vill ut och träffa människor poch få nya bekantskaper. känner mig som att allt som varit liksom försvinner lite efter tiden som går. 



Den här tjejn har varit min bästis när vi var små och vi var det i några år men sen nu har vi inte haft någon kontakt förutom då vi setts någon gång då och då men ytterst sällan. Och nu har hon blivit värsta bundis med brorsan och så kom  dom nu ikväll med pizza och hela situationen känns så konstig ( och fel? ) . Saknar henne jkättemkt artt ha som vänn i mitt liv. Nu har dom allt gemensamt och festar ihop och allting, och det blir liksom som att jag känner mig utanför.

Men sen gick jag ut till dom och tog en cigg ute på altanen ( och nej jag röker inte. Absolut inte.)

jag vill ha en förändring,göra något rebelliskt!

 Som att  FESTA eller röka eller tatuera eller pierca mig.





Förresten...

Filmen jag såg var förresten Harry potter - såklart ! :)





RSS 2.0